SAHARA DREAM. SPA-ритуал, натхений красою пустелі

180_Hamam

Sahara Dream – це відлущуючий, очищаючий та релаксуючий ритуал, натхненний стародавньою берберською традицією та пропонуючий унікальний сенсорний досвід. Пориньте в атмосферу безчасності, заколисайте свій розум мелодійними звуками арабських музичних інструментів і насолоджуйтеся багатогранним ароматом ефірних олій Середнього Сходу.

Sahara Dream – це дивовижна холістична процедура, яка призводить до стану глибокої релаксації, балансує тіло та розум, знімаючи м’язову напругу.

Sahara Dream — це чудовий спосіб зняти м’язову напругу, привести тіло і розум у стан гармонії та повної релаксації завдяки спеціальній техніці ручного масажу, відчуттю тепла та благотворному впливу олії аргани.

Цей ритуал має потужну очищувальну дію і чудово підходить для підготовки шкіри до засмаги та змін клімату.

Навчання техніки проводиться за попереднім записом по тел.: (067) 447-35-05; (067) 077-10-20

 

Мастер-классы с выбранной техникой

Смотрите так же:

OLOIL MASSAGE. Шовкова насолода з олією тосканської оливи та базиліком

OlOil Body Massage — це магічна алхімія тосканської оливи та ароматного базиліку, яка дарує нові тактильні відчуття та гедоністичний настрій відпочинку у сонячній Італії

Узнать больше

LULUR Tropical. Полінезійський масаж шовковим полотном

LULUR TROPICAL — Масаж шовковим полотном та обгортання з натуральним йогуртом та екзотичними фруктами

Узнать больше

BAMBOO BODY MASSAGE. Бамбуковий лімфодренажний і моделюючий масаж

Bamboo Body Massage — це потужна техніка з сильними біостимулюючими та реактивуючими характеристиками, спрямований на боротьбу з проявами целюліту, надлишком рідини, моделювання силуету фігури.

Узнать больше

Beauty Mamma Massage – масаж для вагітних та годуючих мам

Beauty Mamma Massage допомагає радісно та без проблем перенести період вагітності, а також сприяє гармонізації всіх процесів в організмі.

Узнать больше