GYM MASSAGE. Міостимулюючий масаж. Гімнастика для обличчя

Head massage

GYM FACE MASSAGE — ексклюзивна масажна техніка Gerard’s, розроблена спільно з Асоціацією пластичних хірургів Італії для зміцнення шкіри та боротьби зі старінням.

GYM FACE MASSAGE призначений для відновлення еластичності, пружності шкіри, розгладження глибоких зморшок, відновлення овалу обличчя, підвищення тонусу м’язів та шкіри, зняття м’язової втоми та набряклості.

GYM Massage впливає на сполучну тканину для того, щоб м’язи повернулися до свого звичайного стану і довше зберігали шкіру гладкою, молодою та еластичною.

Масажна техніка GYM FACE MASSAGE — силова, і по суті є гімнастикою для обличчя. Процедура передбачає вплив не тільки на ділянку обличчя, а й на трапецієподібний м’яз в ділянці шиї, комірцевої зони. Техніка впливає не так на шкіру, як на м’язи обличчя. Правильно виконаний масаж здатний повністю замінити апаратну міостимуляцію.

Навчання техніки проводиться за попереднім записом по тел: (067)447-35-05; (096)-122-64-29

 

Мастер-классы с выбранной техникой

Смотрите так же:

RITUAL CANDLE. Аромамасаж зі свічкою

RITUAL CANDLE — Аромамасаж зі свічкою. Алхімія полісенсорного та ароматерапевтичного масажу

Узнать больше

TIBET MASSAGE. Масаж теплими лляним мішечками з морською сіллю та гімалайською галькою

Цілющий масаж виконується із застосуванням теплих лляних мішечків, надає дуже ефективну холістичну терапію, наповнює живлючою енергією кожну клітину тіла.

Узнать больше

CHOCOLATE MASSAGE. Масаж та обгортання натуральним чорним шоколадом

Шоколадний масаж — чуттєва процедура, оскільки вона включає не тільки тактильні відчуття, але й ароматерапію. Позбавляє розум від важких і нав’язливих думок, а тіло наповнює легкістю та розслабленістю.

Узнать больше

WAVE MASSAGE. Дотик хвилі. Релаксуючий, знімаючий спазми масаж

Цей ритмічний масаж подібний до безперервного руху хвиль океану, його гіпнотична чуттєвість занурює в стан легкого трансу і забирає уяву в райські куточки нашої планети.

Узнать больше