CHAKRA STONE MASSAGE. Біоенергетичний масаж гарячим камінням

CHAKRA

Масаж гарячим камінням CHAKRA STONE MASSAGE – давнє цілительське мистецтво, що об’єднало в собі гармонізуючу та очищувальну дію масажу та супроводжує його медитативною умиротвореністю у поєднанні з енергетичними властивостями базальтового каміння та його здатністю акумулювати тепло та енергію.

ЧАКРА СТОУН МАСАЖ, як і акупунктура, шиатсу чи точковий масаж, працює з енергетичними потоками людського тіла, стимулюючи ті зони, де зосереджена позитивна енергія.

Стоун масаж заснований на рефлексотерапії та енергетичному впливі нагрітого каміння. Камені різного розміру розміщуються відповідно до основних енергетичних центрів людини – вздовж хребта, а також на внутрішній поверхні долонь та стоп.

Масаж виконується розігрітим камінням з використанням теплої мигдальної олії.

Завдяки властивостям каменів та використанню спеціальної масажної техніки Gerard’s, масаж камінням дозволяє досягти таких результатів:

Навчання техніки проводиться за попереднім записом по тел: 096-122-64-29, 067-447-35-05

 

Мастер-классы с выбранной техникой

Смотрите так же:

BAMBOO BODY MASSAGE. Бамбуковий лімфодренажний і моделюючий масаж

Bamboo Body Massage — це потужна техніка з сильними біостимулюючими та реактивуючими характеристиками, спрямований на боротьбу з проявами целюліту, надлишком рідини, моделювання силуету фігури.

Узнать больше

TIBET MASSAGE. Масаж теплими лляним мішечками з морською сіллю та гімалайською галькою

Цілющий масаж виконується із застосуванням теплих лляних мішечків, надає дуже ефективну холістичну терапію, наповнює живлючою енергією кожну клітину тіла.

Узнать больше

KERALA MASSAGE — біоенергетичний масаж обличчя, шиї та голови

Массаж Kerala з аюрведичними мотивами знімає втому та напругу у м`язах. Техніка передбачає вплив на точки марми, у місцях концентрації енергії.

Узнать больше

Beauty Mamma Massage – масаж для вагітних та годуючих мам

Beauty Mamma Massage допомагає радісно та без проблем перенести період вагітності, а також сприяє гармонізації всіх процесів в організмі.

Узнать больше