BAMBOO BODY MASSAGE. Бамбуковий лімфодренажний і моделюючий масаж

Young woman getting bamboo massage. Male therapist.

BAMBOO BODY MASSAGE — це ексклюзивна масажна техніка Gerard’s, основною метою якої є релаксація, відновлення та лімфодренаж. Це потужна техніка з сильними біостимулюючими та реактивуючими характеристиками. Даний масаж ідеально підходить як для чоловіків (особливо для спортсменів, оскільки відбувається стимуляція нервово-м’язових волокон, що посилює заспокійливий і розслабляючий вплив), так і для жінок (за наявності целюліту завдяки посиленню дренажних і відновлювальних властивостей).

У ході масажу застосовується комплекс рухів для розтягування м’язів, мобілізації попереково-крижового відділу та плечових суглобів. Активна частина масажу виконується у певному ритмі різними за діаметром бамбуковими паличками. Залежно від поставлених завдань та обраної інтенсивності впливу, масаж може надавати як глибоко розслаблюючу, так і відновлюючу дію, а також антицелюлітну та моделюючу.

BAMBOO BODY MASSAGE може виконуватися як на татамі, так і масажному столі.

Навчання масажнох техніки проводиться за попереднім записом по тел.:  (067) 447-35-05; (067) 077-10-20

 

Мастер-классы с выбранной техникой

Смотрите так же:

SAHARA DREAM. SPA-ритуал, натхений красою пустелі

Sahara Dream – це відлущуючий, очищаючий та релаксуючий ритуал, натхненний стародавньою берберською традицією та пропонуючий унікальний сенсорний досвід

Узнать больше

WAVE MASSAGE. Дотик хвилі. Релаксуючий, знімаючий спазми масаж

Цей ритмічний масаж подібний до безперервного руху хвиль океану, його гіпнотична чуттєвість занурює в стан легкого трансу і забирає уяву в райські куточки нашої планети.

Узнать больше

Back & Shoulders – масаж спини, плечей і стоп

Массаж Back&Shoulder – це ексклюзивна wellness-процедура для чоловіків, розроблена спеціально для догляду за спиною і плечами.

Узнать больше

LUXURY CAVIAR MASSAGE. Антистресовий масаж та догляд з чорною ікрою.

LUXURY CAVIAR TREATMENT характеризується специфічною взаємодією ритму, обертальних рухів, акупунктурних точок та інтенсивного контакту зі шкірою.

Узнать больше